Heeft u tijdelijk een douche nodig? Bijvoorbeeld tijdens een langdurige verbouwing? De SANI douche is een nooddouche die geschikt is om tijdens uw verbouwing in huis te plaatsen. Door deze oplossing kunt u ondanks de verbouwing toch gewoon thuis blijven douchen.

De douches van TijdelijkeDouche.nl zijn bijna overal in uw woning te plaatsen. Bijvoorbeeld op zolder, in de bijkeuken, woonkamer of slaapkamer.

Gebruik maken van deze snelle, gemakkelijke oplossing tijdens uw verbouwing? Vraag dan snel een offerte bij ons aan!

tijdelijke-sani-douche

3 soorten SANI douches

SANI staat voor Speciaal Aangepaste Nood Inloopdouche. Deze mobiele douches zijn in uw woning te plaatsen en kunnen door onze monteurs aangesloten worden op bestaande kranen en leidingen of voorzien worden van een boiler.

We kunnen u drie soorten SANI douches aanbieden:

  • Compacte tijdelijke SANI douchecabine: de standaard SANI douche
  • Grote tijdelijke SANI douchecabine: een nog ruimere SANI douche
  • Zorgdouchecabine: een SANI douche die voorzien is van vele extra’s, zoals beugels, handgrepen, antislip vloer en lage instap.

U krijgt altijd een duidelijke instructie over het gebruik. Deze instructie laten we ook bij u achter, zodat u deze nog eens na kan lezen.

tijdelijke-sani-zorgdouche

Onze voordelen voor u

  • Wij hebben al honderden SANI douches verhuurd
  • De SANI douche is zolang te huren als u wilt
  • SANI douches zijn verkrijgbaar tegen voordelige tarieven
  • De SANI douches zijn van een zeer stevig materiaal gemaakt
  • De SANI douchecabines worden snel geleverd en gemonteerd
  • Wij halen de SANI douche na de verhuurperiode weer bij u op

Huur een tijdelijke SANI douche

Neem contact met ons op via het offerteformulier. Vul uw persoonlijke gegevens in en leg ons uw situatie uit. We geven u zeer spoedig een reactie. Samen met u bepalen we welke SANI douche het beste bij uw situatie past. Uiteraard brengen we een vrijblijvende offerte uit.

Wanneer u akkoord bent spreken wij met u de datum en tijdstip van leveren af. De douche wordt op het afgesproken tijdstip geleverd. Laat het ons weten wanneer de huurperiode bijna ten einde is. We weten dat een verbouwingsperiode vaak uitloopt en van tevoren lastig in te schatten is wanneer u de douche niet meer nodig heeft. Na de verbouwing komen we de douche weer bij u ophalen.