Tijdelijke douche huren

Tijdelijke douche op zolder geplaatst.

Lees hier de referenties tijdelijke douchecabine

We hebben een week lang mogen genieten van een douchecabine van tijdelijkedouche.nl. Zo’n keuze maak je niet graag (je gebruikt liever je eigen badkamer) maar als het toch moet: aanrader! Prima cabine, en tijdelijkedouche.nl bleek flexibel, servicegericht, accuraat en betrouwbaar. We zijn heel tevreden!

— Hans, Amsterdam

“Voor ons was de tijdelijke douche een uitkomst! Ondanks dat onze badkamer werd verbouwd konden we toch lekker douchen in onze keuken onder een heerlijke straal warm water. Dus geen leuren bij de buren of douchen in de sportschool. De douches zien er top uit en zijn schoon met een echt delfts blauw douchegordijn . De service is prettig en persoonlijk en jullie reageren snel op vragen. We zullen tijdelijkedouche.nl zeker aanbevelen bij anderen”.

-Familie Kooper

Ik kan maar één ding zeggen en dat is dat we enorm goed geholpen zijn door jullie (tijdelijkedouche.nl).
Ook geen probleem toen er iets tussen kwam, alles in de wacht gezet en toen het uiteindelijk zover was, waren jullie er.
Geen gedoe met een wasteiltje o.i.d., Nee, hup gewoon de slang aan de kraan en douchen maar!
Super!Ik kan het iedereen aanraden die met de gedachte loopt: “Hoe moeten we ons nu douchen tijdens de verbouwing” ?
Huur een douche bij tijdelijkedouche.nl en u kunt gewoon lekker thuis blijven douchen!

-Peter en Ria

Wat was ik blij dat ik jullie bedrijf vond op het net. Wij hadden de badkamer verbouwing al een keer uitgesteld omdat we geen ander huisje konden vinden in de buurt waar we in konden verblijven. Bij andere douchen zagen wij niet zitten (met onze kleine kinderen). Wij zijn blij dat wij jullie op internet gevonden hebben.
Kan alleen maar zeggen TOP bedrijf, goede service. Blijf vooral zo doorgaan. Ik ga tijdelijkedouche.nl zeker aanraden bij familie en vrienden.

-Freek van Weerden, Bilthoven

Omdat we erg op zagen om niet te kunnen douchen hebben wij 5 jaar lang de verbouwing van onze badkamer uitgesteld. Op internet kwam ik tijdelijkedouche.nl tegen en zag dat zei de oplossing hebben.
Geen seconde heb ik spijt gehad om met jullie in zee te gaan . Snelle reacties op mails en een goede service .
Ook tijdens het aansluiten van de douchecabine , werd er goed bekeken en overlegd wat de mogelijkheden waren, zodat we zonder een boiler konden douchen.
Nogmaals bedankt en ik ga het zeker bij andere mensen aanbevelen!
Heel veel succes met jullie bedrijf.
-familie Bakker