Nooddouche verbouwing

Nooddouche tijdens verbouwing

De badkamer verbouwing !

 

Tijd om een tijdelijke douche te huren !

Na dagen alle badkamerwinkels langs te zijn geweest om te zoeken naar de mooiste tegels, badkamermeubels en andere accessoires is het dan eindelijk zover. Binnenkort begint de badkamer verbouwing.

Waarschijnlijk denkt u al een tijdje, ondanks dat u zeer blij bent dat u een nieuwe badkamer heeft aangeschaft, “nu zit ik toch weer een aantal weken in de rommel” en “hoe ga ik nu de komende tijd douchen. Dit is toch altijd weer het grootste probleem tijdens de verbouwing van uw badkamer. De rommel dat komt wel goed, maar moet ik nu echt die weken bij vrienden, familie, buren op bezoek gaan om te douchen? Of elke dag weer naar de sportschool of iets dergelijks?

 Hierop is ons antwoordt simpel… Nee, dit hoeft niet. Wij van tijdelijkedouche.nl bieden u de juiste, praktische en simpele oplossing. Wij plaatsen een tijdelijke douchecabine tijdens de badkamer verbouwing bij u in huis op bijna elke denkbare plek.

“Gewoon thuis douchen in uw eigen vertrouwde omgeving”

 

Plaatsing van de tijdelijke douche.

 Voordat wij bij u thuis komen om de tijdelijke douche te plaatsen hebben wij al contact gehad met elkaar, om te bespreken waar de douche het beste kan staan en hoe wij alles gaan aansluiten. Hierdoor kunnen wij als we aankomen alles snel en vakkundig installeren. Meestal zit het huis al vol met werklui die druk bezig zijn met de badkamer, daarom zorgt het team van tijdelijkedouche.nl ervoor dat we alle punten al hebben besproken en meteen aan de slag kunnen.

Op welke plek komt de tijdelijke douche te staan?

Mocht u nog niet precies weten waar u hem wilt staan dan bespreekt de monteur dit met u als hij de tijdelijke douche cabine komt plaatsen, zodat alles naar wens verloopt. Hier wordt uiteraard de tijd voor genomen. Wij zullen altijd kijken en met u overleggen wat de beste en de goedkoopste oplossing voor u is.

Tijdelijkedouche.nl staat bekend om hun vakkundigheid, netheid en service. Wij willen niet dat u hinder ondervind van de tijdelijke douche cabine omdat de rommel in huis vaak al genoeg is tijdens het slopen. Wij willen niet dat er ook maar een mogelijkheid is dat u kunt struikelen over slangen o.i.d. Daarom zorgen wij er indien mogelijk altijd voor dat de slangen weggewerkt zijn en u hier geen last van heeft. Of de douchecabine nu in de keuken, op zolder of in een andere slaapkamer staat het is altijd de bedoeling dat u op een veilige manier van de cabine gebruik kan maken.

“De badkamer verbouwing was nog nooit zo stress vrij”

 In de jaren dat we alweer bezig zijn met het plaatsen van de tijdelijke douchecabines hebben we heel wat ervaring opgedaan. Hierdoor zijn wij in staat om u heel wat stress weg te nemen met het geven van een simpele oplossing, de nooddouche. U hoeft vaak minder achter de aannemer aan te zitten omdat u lekker thuis kan douchen wanneer u maar wilt. De aannemer voelt minder druk, waardoor het werk niet wordt afgeraffeld, maar netjes gedaan wordt. Hierdoor heeft u straks nog meer plezier van de nieuwe badkamer, en zult u uiteindelijk zeggen dat de grootste ergernis (het niet kunnen douchen) eigenlijk niet meer aanwezig was en dat de verbouwing waar u tegenop zag wel mee viel. Wij weten dit alles uit de ervaring die we hebben opgedaan en alle klanten die we hebben gehad zullen het u ook aanraden. Huur een douche bij tijdelijkedouche.nl en uw badkamer verbouwing wordt een stuk prettiger.

De voordelen van een tijdelijke douche tijdens de verbouwing.

  1. U kunt thuis blijven douchen.
  2. Geen deadline en geen stress over de opleverdatum van de badkamer.
  3. Snel en vakkundig geplaatst.

Wij zijn samen gegaan met OveralDouchen.nl om u nog beter/sneller te kunnen voorzien van een tijdelijke douchecabine.